Miljømerking

Naturen er alltid til stede i alt vi gjør. Vi lever i den, benytter materialer den gir oss og blir inspirert av den. Med ektheten, det fine håndverket, miljøbevisstheten og omtanken for både medarbeidere og kunder i ryggen, lar vi naturen være vår følgesvenn. Den er med oss hele veien – i produktutviklingen, produksjonen og kommunikasjonen.

Miljømerking

«Säker Vatten»

Vi har en avtale med Säker Vatteninstallation. Det er et regelverk som er utviklet av VVS-bransjen med det formål å minske risikoen for bl.a. vannskader. Bransjereglene stiller krav til både utførende VVS-firma og produkter.

Säker Vatten

CE

Våre produkter er selvsagt CE-godkjente. CE-merkingen innebærer at produktene er i overensstemmelse med grunnleggende krav til f. eks. helse, sikkerhet, funksjon, miljø og at en foreskrevet kontrollprosedyre er blitt fulgt av håndverkeren.

CE

Basta

Vi oppfyller Bastas krav. Basta er bransjens eneste uavhengige miljøbedømmelsessystem for bygg- og anleggsprodukter. Det gir eiendomsbesittere det rette verktøyet for å bygge bærekraftig.

Basta

BVB

Våre produkter er blitt gransket av Byggvarubedömningen, som er en non-profit forening. BVB gjør vurderinger og gir deretter informasjon om varer som er blitt bærekraftsvurdert.

BVB

SundaHus

Vi tilbyr produkter som er vurdert av SundaHus. Det er et uavhengig firma som tilbyr eiendomsbesittere et bredt utvalg av tjenester for bevisste materialvalg.

SundaHus

S-merket

Våre produkter er S-merket. S-merket er et europeisk symbol for sikkerhet. S-merkingen, som er frivillig, viser at Intertek ETL SEMKO ved upartisk testing bekrefter at elektriske eller elektroniske produkter oppfyller gjeldende sikkerhetskrav i EU.

S-Märkt

Svanens husportal

For oss er det en selvfølge at du som bygger Svanemerket skal arbeide med Svedbergs. Derfor er våre produkter registrert i Svanens Husproduktportal.

Opp til 20 års garanti

Våre produkter er laget i solide og slitesterke materialer som garanterer lang brukstid. Derfor kan vi tilby opptil 20 års garanti på våre baderomsmøbler.

Svedbergs produktgarantier

Bærekraftig hele veien

Bærekraftig design er en av mange måter å begrense vår miljøpåvirkning på. Helt siden 1962 har vi produsert våre møbler på et eget snekkerverksted i den lille svenske bygda Dalstorp. Det gjør at vi kan ta ansvar for at hvert produkt er trygt og holder høyeste kvalitet. Vi kan til og med tilby individuelle løsninger på kort tid. Å handle bærekraftig er noe som gjennomsyrer alt vårt arbeid. Det handler om alt fra å jobbe for menneskerettigheter og antikorrupsjon til arbeidsforhold og ansettelsesvilkår. Uansett om det er Sverige, Europa eller hos en leverandør i en annen verdensdel.

Svedbergs bærekraftsarbeid
Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.