Mindre utslipp av drivhusgasser

Svedbergs arbeider for å minimere utslippene av drivhusgasser for å bekjempe klimaendringene. Vi utfører ikke egen godstransport, men leier inn eksterne transportører, og har tydelige krav til våre transportleverandører og deres miljøprofil.

Vi har nylig implementert bulktransporter for å øke fyllingsgraden og samtidig minske mengden av emballasje. Vi etterstreber også mindre utslipp fra forretningsreiser ved å prioritere miljøvennlige alternativer og digitale løsninger.

Mindre utslipp av drivhusgasser

Transport av produkter

For å sikre effektiv transport arbeider Svedbergs med tydelige krav til våre transportleverandører og deres miljøprofil. For å sikre effektiv transport, tilbyr vi også bulkfrakt, noe som minsker mengden emballasje og øker fyllingsgraden. Bulkfrakt gir oss også mulighet til å tilby mer kundetilpassede logistikkløsninger.

Transport av produkter

Klimasmarte møter og reiser

Svedbergs arbeider med å minske utslippene fra forretningsreiser ved å prioritere miljøvennlige alternativer, som digitale møter og andre digitale løsninger. Vi har også installert ladestasjoner for elbilder utenfor fabrikken i Dalstorp.

Klimasmarte møter og reiser

Svedbergs bærekraftsarbeid

Vi hos Svedbergs har holdt på med bærekraftsarbeid lenge, faktisk skikkelig lenge, det begynner å nærme seg hundre år. Les mer om vårt miljø- og bærekraftsarbeid

Svedbergs bærekraftsarbeid

Vårt valg - fem fokusområder

Å skape bærekraftige produkter som holder i år etter år, er en selvfølge hos oss på Svedbergs. Svedbergs bærekraftsstrategi går under navnet «Vårt valg» og inneholder fem fokusområder med tydelig definerte mål.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.