Minske våre produkters miljøpåvirkning

Vi streber etter å minske våre produkters påvirkning på miljøet gjennom hele verdikjeden. Dette begynner allerede på produktutviklingsstadiet der vi arbeider forebyggende for å minske påvirkningen på det ytre miljø, samtidig som vi sørger for å lage kvalitetsprodukter som holder lenge.

Å designe og framstille baderomsmøbler med en sirkulær tankegang blir stadig viktigere, og gjennomsyrer hele vårt arbeid med design- og produktutvikling.

Minske våre produkters miljøpåvirkning

Design og produktutvikling

Bærekraftsarbeidet begynner allerede i Svedbergs produktutvikling. Der kombineres et forebyggende arbeid for å minske påvirkningen på det ytre miljø med å sikre utvikling av produkter som holder lenge.

Design og produktutvikling

Kontroll og fleksibilitet i egen produksjon

Gjennom egen produksjon i Dalstorp skapes nærhet til våre kunder. Å ha en egen produksjon gjør at Svedbergs kan tilby innovative produkter av høy kvalitet, og samtidig arbeide for å finne fleksible løsninger som er tilpasset våre kunder.

Kontroll og fleksibilitet i egen produksjon

Baderom fra Dalstorp siden 1962

Fokus på kvalitet

Fabrikken i Dalstorp er ISO-sertifisert for både miljø og kvalitet ifølge ISO 9001 og ISO 14001. I fabrikken foregår også et systematisk arbeid for å sikre at produktene lages så ressurseffektivt, miljø- og klimasmart som mulig.

Fokus på kvalitet

Miljømerking av produkter

Svedbergs arbeider aktivt med å registrere produkter i Sunda Hus, Byggvarubedömningen og Svanens Husportal for å møte krav fra kunder og samarbeidspartnere. Les mer om våre miljømerkinger på siden Miljø.

Miljømerking av produkter

Svedbergs bærekraftsarbeid

Vi hos Svedbergs har holdt på med bærekraftsarbeid lenge, faktisk skikkelig lenge, det begynner å nærme seg hundre år. Les mer om vårt miljø- og bærekraftsarbeid

Svedbergs bærekraftsarbeid

Vårt valg - fem fokusområder

Å skape bærekraftige produkter som holder i år etter år, er en selvfølge hos oss på Svedbergs. Svedbergs bærekraftsstrategi går under navnet «Vårt valg» og inneholder fem fokusområder med tydelig definerte mål.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.