Basecamp

Svalbard, Norge

Basecamp Explorer Spitsbergen ligger så langt nord du kan komme i den arktiske naturen. Reiselivsoperatøren har fokus på kontraster for å styrke gjestenes opplevelse. Naturen er kald, real og mektig, men å komme inn på Basecamp Hotel er varmt, trygt og luksuriøst. Her finnes alle bekvemmeligheter man kan ønske seg etter en dag full av ekspedisjonsopplevelser.

Divider

Prosjekt: Basecamp Explorer Spitsbergen
Sted: Svalbard
Bostadssegment: Hotell
Antall bad: 16
Bestiller: Basecamp Explorer Spitsbergen AS

Startdato: 1/10 - 2022
Ferdigstilt: 17/11 - 2022
Størrelse på bad (til-fra): 4 kvm - 12 kvm
Interiørdesigner: Halvor Bakke
Nettside: www.basecampexplorer.com/no

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

”At det er produsert i Sverige, var en avgjørende grunn til at vi valgte baderomsinnredning fra Svedbergs”

- Brita Knutsen Dahl, styreleder og deleier i Basecamp Explorer Spitsbergen AS

Badene

Høy grad av fokus på tilpassede løsninger var et nøkkelord i dette prosjektet, der alle de 16 badene hadde ulik størrelse og ulike plantegninger. Det var viktig at innredningen passet til badet og ikke omvendt. Dessuten var det en logistisk utfordring å frakte 13 paller med baderomsinnredning til verdens nordligste punkt. Ikke helt enkelt, men Brita Knutsen Dahl beskriver samarbeidet slik: ”Å få den tryggheten som vi har fått fra vår leverandør, Svedbergs, har betydd utrolig mye for oss.

Det ble fint, og jeg vil gjerne anbefale Svedbergs til andre i samme bransje." Brita Knutsen Dahl har håndtert interiør og valg av produkter i samarbeid med Svedbergs i Norge, Jørn Børholm. Samarbeidet resulterte i at badene nå er i harmoni med resten av det karakteristiske hotellet.

"Små bad trenger også luksuriøs og fin innredning. Derfor har vi laget Epos i 60cm. Den egner seg til små bad, hotellbad og gjestebad. Basecamp hadde en ambisjon om å gi hotellrommene sine en eksklusiv følelse"

- Halvor Bakke, interiørdesigner

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Basecampprosjektet i samarbeid med Basecamp Explorer Spitsbergen AS. Vi har levert møbler til de 16 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Epos, dusj Skoga og Servant Myre.

Basecamp i Svalbard i samarbeid med Basecamp Explorer Spitsbergen AS.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.