Brf Tura

Helsingborg, Sverige

Å bo i leiligheten i Tura betyr ikke bare at du bor ved kaikanten. Du bor så nær havet at det virkelig føles som å bo på en øy. Så nær at Tura har fått en helt ny mening. Her kan du møte mennesker i den nye levende bydelen. Eller bare holde deg på balkongen og drikke kaffe i fred og ro, og betrakte gatelivet på avstand. Hele kvartalet preges av variasjon. Det er nesten som å vandre langs en kanal i Amsterdam. Bare i Smugglaregränd i Oceanhamnen.

Divider

Prosjekt: Tura
Sted: Helsingborg
Boligsegment: Borettslag
Antall boliger: 47
Byggentreprenør/totalentreprenør: Serneke AB

Bygningstype:Nybygg
Kategori: 
Flermannsbolig
Ferdigstilt: December 2021
Byggherre/bestiller: Serneke
Arkitekt: Möller Arkitekter

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til BRF Turaprosjektet i samarbeid med Serneke AB. Vi har levert møbler til de 47 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Forma, dusj Skoga og håndkletørker Bas.

BRF Tura i Helsingborg i samarbeid med Serneke AB.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.