Kakola

Åbo, Finland

Hotel Kakola er et mindre finsk hotell som ligger i et tidligere fengselsområde i det sentrale Åbo. Kakolafengselet ble bygd i 1863 og er blitt utvidet flere ganger opp gjennom årene. Kakola var en gang i tiden Finlands største og farligste fengsler. Fengselet hadde bare mannlige fanger, og ved en anledning bare de farligste forbryterne. I fengselets storhetstid huset det mer enn 1300 innsatte, men da et nytt og moderne fengsel ble bygget, ble lokalene til Kakola stående tomme. Kakola yhtiöt satte i gang med å forvandle fengselsområdet til et hotell av høy klasse. I dag finnes det både leiligheter for beboelse, restauranter, kafeer og et spa i området.

Divider

Prosjekt: Hotell Kakola
Sted: Åbo
Kategori: Hotell
Antall boliger: 148
Byggentreprenør/totalentreprenør: Olli Ojala, Kakola yhtiöt

Baderomsstørrelse: 5-7 m²
Byggestart: Høst 2018
Ferdigstilt: September 2020
Bestiller: Marja Vehkomäki, Ahlsell Skanssi
Bygningstype: Nybygg

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Hotell Kakolaprosjektet i samarbeid med Olli Ojala, Kakola yhtiöt. Vi har levert møbler til de 148 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår dusj Skoga og håndkletørker Diana S.

Hotell kakola i Åbo i samarbeid med Olli Ojala, Kakola yhtiöt.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.