Lektorn & Vaktstugan

Sundbyberg, Sverige

45 Nye leiligheter like ved naturreservat. Velkommen til området altia i Ursvik. I høyde med tretoppene planlegger vi borettslaget «altia – lektorn» med 45 leiligheter. Her bygges det åpne og lyse leiligheter i ulike størrelser.

Divider

Prosjekt: Lektorn & Vaktstugan
Sted: Sundbyberg
Boligsegment: Borettslag
Antall boliger: 152
Byggentreprenør/totalentreprenør: Järntorget

Baderomsstørrelse:<5kvm
Byggestart: 2019
Ferdigstilt: Høst 2021 
Bygningstype: Nybygg
Kategori: Flermannsbolig

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Lektorn & Vaktstuganprosjektet i samarbeid med Järntorget. Vi har levert møbler til de 152 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Forma og dusj Skoga.

Lektorn & Vaktstugan i Sundbyberg i samarbeid med Järntorget.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.