Jm Vaapukkapiha

Helsingfors, Finland

Et flerbolighus i et maritimt miljø nær sentrum av Helsingfors, bygget med tanke på miljø og bærekraftig utvikling. Badene er innredet med høy standard med hensyn til størrelse og formål. Svedbergs produkter er perfekte for reisemålet, ikke bar på grunn av sitt tidløse design, men også på grunn av et lavt CO2-avtrykk.

Divider

Prosjekt: JM Vaapukkapiha
Sted: Helsingfors
Boligsegment: Borettslag
Antall boliger: 81
Byggherre/bestiller: JM Suomi Oy

Baderomsstørrelse: 5-7kvm 
Ferdigstilt: juni 2020
Arkitekt: Jukka Turtiainen Oy
Miljømerking: Svanen
Kategori: Flermannsbolig

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til JM Vaapukkapihaprosjektet i samarbeid med JM Suomi Oy. Vi har levert møbler til de 81 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie DK.

JM Vaapukkapiha i Helsingfors i samarbeid med JM Suomi Oy.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.