Knytkalaset

Malmö, Sverige

I Sege park blomstrer buskene allerede, gressplenene byr på rom til piknik-teppet, og utenfor Knytkalaset står en staselig kastanjeallé. Her bor du blant kulturhistoriske bygninger med sykkelavstand til byen. Der delingsøkonomi og framtidens boligløsninger gjennomsyrer området. Med torget utenfor, og en sentral der du kan dele alt fra sykler til verktøy med naboene. For at hverdagen skal være lettere. Og morsommere. Velkommen til Knytkalaset i Sege Park. Leilighetene har fleksible planløsninger, så du kan forandre og tilpasse boligen din. I tre- og fireromsleilighetene kan du velge bort en vegg og gjøre stuen enda større. 44 smarte leiligheter, i et område som skal bli Malmös utstillingsvindu for bærekraftig utvikling med "Neighbourhood sharing" i fokus.

Divider

Prosjekt: Knytkalaset
Sted: Malmö
Bostadssegment: Borettslag
Antall bad: 44
Byggentreprenør: Serneke AB

Startdato: Oktober 2021
Ferdigstilt: April 2023
Miljømerking: Miljöbyggnad Silver
Byggherre: Serneke AB
Arkitekt: Joakim Kaminsky

Arkitekten bak Knytkalaset

"Vi har tatt utgangspunkt i den verden som finnes i Sege park i dag, de vakre bygningene, fargeskalaen og de gamle mursteinene. Jeg tror at Knytkalaset, som ligger akkurat i utkanten av området og har parken tett på seg, kommer til å bli oppfattet som et sted med mye historie, trass i at husene er nybygde."
- Joakim Kaminsky, arkitekt

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Sernekes ord om Knytkalaset

I borettslaget Knytkalaset har vi hatt gleden av å ha genuint glade og svært engasjerte kunder. Noe som alltid er utfordrende i boligprosjekter, er de lange leveransetidene. I enkelte tilfeller hender det at kundenes tilvalg går ut av sortimentet, og da må vi hjelpe hverandre å finne erstatningsprodukter som er tilsvarende og som møter kundens forventninger! Selv om prosjektet har hatt Svedbergs standardnivå på innredningen, er firmaet kjent for å levere høy kvalitet som kundene setter pris på. Noe som har slått an hos de som har valgt speilskap, er magneten der du kan feste pinsetten eller neglesaksen!
- Sofia Wallskog, ansvarlig i Serneke

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Knytkalasprosjektet i samarbeid med Serneke AB. Vi har levert møbler til de 44 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Forma og dusj Skoga.

Knytkalaset i Malmö i samarbeid med Serneke AB.

Svedbergs om prosjektet

Det er gøy med slike prosjekter der hele området får et løft av at det bygges boliger i moderne og gjennomtenkt arkitektur. Joakim er dyktig, han er et navn det blir snakket om, så det er naturligvis flott når vi hos Svedbergs kan få innrede baderom for liv og lyst.
- Hanna Westman, projektansvarig Svedbergs

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.