Tammiston Emil

Vantaa, Finland

Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil ligger i et populært boligområde i hovedstadsregionen, like ved en nasjonalpark. En vakker eikelund, åpne jorder og vakkert joggeterreng ved elven Vanda lokker mange til å nyte naturens ro. Objektet er også spesielt interessant på grunn av nærheten til Helsingfors-Vanda lufthav, kjøpesenteret Jumbo og fornøyelsesparken Flamingo samt den omfattende servicen i kjøpesenteret Ostospuisto Tammisto. Med sin arkitektur passer objektet godt inn i det grønne og aktive området Rosendal.

Divider

Prosjekt: Tammiston Emil
Sted: Vantaa
Bostadssegment: Borettslag
Antall bad: 70
Byggentreprenør: Rakennusliike Lapti Oy

Størrelse på badene: 5-7 kvm
Ferdigstilt:
 Oktober 2022
Miljømerking: Svanen, M1 klassificering
Arkitekt: Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy
Nettside: https://lapti.fi/asuntoyhtio/asunto-oy-vantaan-tammiston-emil/

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Om Tammiston Emil

Tammiston Emil er et borettslag som består av to høyhus med 70 boliger i ulike størrelser. Alle boliger er utstyrt med førsteklasses baderomsinnredning fra Svedbergs, som sømløst passer sammen med de andre innredningsløsningene. Svedbergs baderomsinnredninger produseres på en bærekraftig og miljøvennlig måte i firmaets egen fabrikk i Sverige.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Tammiston Emilprosjektet i samarbeid med Rakennusliike Lapti Oy. Vi har levert møbler til de 70 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Epos, speilskab Sarek og servant Ise.

"Samarbeidet med Lapti har vært veldig enkelt og smidig. Det har vært hyggelig å være med på å bygge arkitektoniske boliger som frisker opp gatebildet i Vanda. Vi er glade for at man på baderommene i Tammiston Emil har benyttet vakker innredning i trenyanser som eik og ask, i tillegg til en hvit innredning" - Taina Auvinen, Svedbergs

Tammiston Emil i Vantaa i samarbeid med Rakennusliike Lapti Oy.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.