Linaberg

Bromma, Sverige

De nye boligene er en del av byens satsing for å bygge 140 000 nye boliger fram til 2030. I kvartalet bygger Stockholmshem sammenhengende hus med seks leiligheter med sju trappehus, og 131 leiligheter med 1-5 rom og kjøkken. Husene er utformet i klassisk kvartalsstruktur og har pussede fasader i jordnære fargetoner. Langs Tappvägen blir det en allé med piletrær og kirsebærtrær.

Divider

Prosjekt: Linaberg
Sted: Bromma
Boligsegment: Utleiebolig
Antall boliger: 131
Bestiller: Stockholmshem AB

Byggestart: 2017
Ferdigstilt: 2021
Arkitekt: Reija Toivio, Brunnberg & Forshed Arkitektkontor AB
Byggentreprenør/totalentreprenør: Mats Hellberg, NCC Sverige AB
VVS-entreprenør: Thomas Sundin, Rörcompaniet AB

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Linabergprosjektet i samarbeid med Derome Bostad. Vi har levert møbler til de 131 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Forma, dusj Skoga og badekar Emalje.

Linaberg i Bromma i samarbeid med Stockholmshem.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.