Linden

Ulricehamn, Sverige

Linden 2 er et moderne boligområde midt i det sentrale Ulricehamn som byr på alt som hører til å bo i en småby. Det er nærhet til natur og grøntområder, og til restauranter, skoler og omsorgssentral. Beboerne har også utsikt over innsjøen Åsunden som bidrar til sjarmen ved å bosette seg i byen. Boligområdet Linden 2 tilbyr 42 leiligheter i toppsjiktet, de fleste har en fantastisk utsikt over vannet og velproporsjonerte balkonger.

Divider

Prosjekt: BRF Linden
Sted: Ulricehamn
Bostadssegment: Borettslag
Antall bad: 42
Byggentreprenør: Hökerum Bygg

Ferdigstilt: Juli 2023
Byggherre:
 Hökerum Bygg
Arkitekt: Arkitekthuset Jönköping
VS-entreprenør: Västgöta Rör
Nettside: https://www.hokerumbygg.se/kvarteret-linden/

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Lindenprosjektet i samarbeid med Hökerum Bygg. Vi har levert møbler til de 42 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Forma og Skapa og dusj Skoga.

"Som helhetsleverantör av badrummet kan vi erbjuda ett sortiment som passar både beställare och slutkund." - Kjell Johansson, Projektsäljare Svedbergs

BRF Linden i Ulricehamn i samarbete med Hökerum Bygg.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.