Sjösidan

Tranemo, Sverige

Et steinkast fra den rolige innsjøen i Tranemo bygges det 24 nye stilsikre leiligheter. Borettslaget med det passende navnet Sjösidan består av moderne, bekvemme og kvadratsmarte leiligheter. Erik Larsson Bygg, i samarbeid med innredningsbyrået Oddbirds, har skapt hjem der livet skal skje. Tre unike designkonsepter å velge mellom, der den utvalgte stilen går som en rød tråd i alle rom, fra gangen til badet, for å passe til den enkelte boligkjøper.

Divider

Prosjekt: Sjösidan
Sted: Tranemo
Bostadssegment: Borettslag
Antall bad: 24
Byggentreprenør: Erik Larsson Bygg

Byggestart: Januar 2023
Ferdigstilt: Mai 2023
Byggherre: Erik Larsson Bygg
Interiørarkitekt: Oddbirds
VS-entreprenør: Cretec Gislaved

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Ved å tilby tre ulike konsepter og la kundene tilpasse dem etter sine personlige ønsker, kan man skape leiligheter som er både personlige og bærekraftige. En overveldende katalog over tilvalgsmuligheter kan føre til inkonsekvente valg. Dette kan unngås ved å tilby en begrenset mengde valgmuligheter som er gjennomtenkte og harmonerer med hverandre. 

Når en sørger for at materialer og designvalg harmonerer, kan det også bidra til en sammenhengende estetisk opplevelse. Ved å kombinere personlige ønsker med et bærekraftig og enhetlig design, kan man skape leiligheter som virkelig føles som hjem.

- Interiørarkitektene hos Oddbirds

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til LSjösidanprosjektet i samarbeid med Erik Larsson Bygg. Vi har levert møbler til de 42 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Epos og Forma og dusj Skoga.

Sjösidan i Tranemo i samarbeid med Erik Larsson Bygg.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.