Villa Lippa

Lohja, Finland

Villa Lippa er en høykvalitets fritidsbolig som kombinerer økologiske byggematerialer og moderne arkitektur. Villaen ligger i Kisakallio, like ved ulike sportsarenaer, og samtidig ved stranden til naturskjønne Lohjajärvi. Leiligheten er byggen for en familie, men er også del av utleieringen Kisakallio. Villa Lippa fungerer som pilot i et område der det planlegges å bygge flere fritidshus av samme type.

Divider

Prosjekt: Villa Lippa
Sted: Lohja
Bostadssegment: Enebolig
Byggentreprenør: Finnlog Oy
Ferdigstilt: Juli 2021

Bestiller: Iloa 360 Oy
Interiørarkitekt: Iloa 360 Oy
Arkitekt: 
Finnlog Oy
Webbsida: https://finnlog.fi/villa-lippa/

"Jeg ville gi naturen en flom av vinduer og få inn naturens fred inne i huset. Den fredfulle helheten er bygd av bærekraftige, ekte materialer med høy kvalitet og tidløst design. Det spektakulære bakgrunnsbelyste Valje-speilet gir rommet akkurat den rette atmosfæren."

- Heli Virtanen, interiørarkitekt

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

"Samarbeidet med interiørarkitekt Heli Virtanen var rett på sak. Helis profesjonalisme speiles i de vakre kombinasjonene av materialer og farger på badet og på andre steder i leiligheten."

- Kai Koskela, Svedbergs

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Villa Lippaprosjektet i samarbeid med Finnlog Oy. Vi har levert møbler til de 3 badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Forma, badekar Reyk og speil Valje.

Villa Lippa i Lohja i samarbeid med Finnlog Oy.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.