Villa Nolvik

Varberg, Sverige

I Villa Nolvik møtes du straks av lyset fra hagen gjennom altandøren i glass. Her blir uteplassen en naturlig del av stuen, og fra kjøkkenet har du alltid kort vei ut, enten det er morgenkaffen eller grillklypen du har i hånden. Dette er et hus som oppleves større enn det er, takket være lysinnslippet og den gjennomtenkte planløsningen. Du har rikelig med plass på både soverom, bad og kleskott. Trenger dere enda mer oppbevaringsplass? Bytt ut ett av soverommene med et luksuriøst walk-in closet. Dekk på med en herlig frokostbuffet på kjøkkenøyen.

Divider

Prosjekt: Villa Nolvik
Sted: Varberg
Boligsegment: Eiendomsrett
Antall boliger: 1
Byggentreprenør/totalentreprenør: Tommy Andersson, Bra Bygg

Bygningstype: Nybygg
Kategori: Enebolig
Byggestart: Februar-21
Ferdigstilt: Juni-21
VVS-entreprenør: Ulf Hilding, Norra Näs vvs

Svedbergs PRO - Som din partner

Smidige tegneverktøy

Med vårt tegneverktøy Blueprint kan du lett planlegge og tegne det nye badet ditt. Velg selv mellom ulike møbelserier, størrelser og farger.

Fokus på kvalitet

Takket være nøye utvalgte materialer og montering som er utført av eksperter allerede på fabrikken, kan vi tilby våre kunder opptil 20 års garanti.

Svensk produsert

Vi produserer og ferdigmonterer alle baderomsmøbler på fabrikken for å skape en så enkel og smidig kjøpeopplevelse som mulig.

Stolte leverandører til prosjektet

Vi i Svedbergs er stolte leverandører til Villa Nolvikprosjektet i samarbeid med Tommy Andersson, Bra Bygg. Vi har levert møbler til badene. Møblene som har vært å velge mellom er fremfor alt vår møbelserie Forma og dusj Skoga.

Villa Nolvik i Varberg i samarbeid med Tommy Andersson, Bra Bygg.

Kontakta

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med enten vår kundeservice eller en av våre selgere så hjelper vi deg.

Svedbergs Projekt

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.